Niet-ingezetene sprookjes seksspeeltjes op basis van beroemde sprookjes en cartoons

Niet-ingezetene sprookjes seksspeeltjes op basis van beroemde sprookjes en cartoons

Niet-ingezetene sprookjes: seksspeeltjes op basis van beroemde sprookjes en cartoons

Nog niet zo lang geleden bood Tim Burton zijn versie van dit prachtige werk van Engelse klassiekers aan. Doc Johnson bleef niet weg van Aliceania en bracht vibrators in de vorm van een kat, rupsen, magische paddenstoel en wit konijn. Carroll en droomde niet!

Avatar

Erasexa

Zoals we ons herinneren, was Seks in de film nog steeds en wat! Het is absoluut niet nodig om hiermee om te gaan onder de heilige boom, maar je kunt je seksuele menu met zo’n ongebruikelijke dildo diversifiëren. Het speelgoed wordt met de hand uitgevoerd van de hypoallergeen zachte siliconen van de hoogste kwaliteit. Dit model zal een beroep doen op liefhebbers van exotische en originele dingen of zal een uitstekend geschenk worden.

De ongelooflijke hunk

Super Hung Heroes, Doc Johnson

Als je het niet echt leuk vond, en in de douche ben je meer stripfan, speciaal voor jou, Doc Johnson ontwikkelde een reeks van hun “superhelden”. Naast een ongelooflijke Hulk wordt bijvoorbeeld een simulator van het seksuele spinlichaam aangeboden – rood (blijkbaar kamagra 100 mg een lid ook in triko).

Anale plug

Wilde als laatste

Sprookje A.EEN. Milna werd vele malen afgeschermd. Voor ons is de Sovjet Winnie Pooh natuurlijk veel koeler Disney. Russisch merk Wild Last werd geïnspireerd door deze cartoon en bracht zo’n interessante stekker met Kopen Levitra Origineel Zonder Voorschrift een significante inscriptie vrij. Het speelgoed is gemaakt van hout van waardevolle rotsen en bedekt met hypoallergeen vernis. Het heeft een gestroomlijnde ergonomische vorm en een handige limiter, ontworpen om het gebruik van het apparaat zo comfortabel mogelijk en veilig te maken.

Vibrocole in de vorm van olifant

S-Line Beasty Toys

Dambo is niet hetzelfde. Natuurlijk kunnen we niet met vertrouwen zeggen dat zijn scheppers deze specifieke olifant betekenden, maar het lijkt erop! Ongebruikelijke en stijlvolle erectie-ring S-Line Beasty Toys Easy Elephant is gemaakt in de vorm van een olifant met lichtgevende ogen. Het is gemaakt van hypoallergene medische siliconen, goed strekken, niet ruikt en bevat geen schadelijke stoffen en onzuiverheden. Krachtige trillingen zal extra stimulatie bieden, zowel op de partner als op de partner.

No Comments

Post A Comment